• 1400+ myyty

  Litteät keltaiset kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Ymmärrämme: On helppoa viettää tuntikausia, ehkä jopa päiviä, huolellisesti harkiten, mitkä nauhat sopivat parhaiten lenkkareihisi. Se voi olla pitkä prosessi. Mutta kaikkien hyvien ja huonojen puolten ja värien merkitysten ja mahdollisten ristiriitojen punnitseminen ... no, se ei ole kaikille. Jotkut ihmiset haluavat vain kengännauhoja, jotka huutavat "Boom, olen saapunut. Missä on kakkua? "Nämä ihmiset valitsevat litteät keltaiset kengännauhat.

  Kirkkaan keltaisten nauhojen kanssa saat mitä näetkin. Näiden nauhojen pitäjät eivät astu huoneeseen ja kipitä nurkkaan. Ne ovat juhlien elämä ja sielu. Nämä nauhat varmistavat kenkäsi kauniina kesäiltana. 

  Joten ymmärrät idean. Meidän litteät kengännauhamme herättävät huomiota, pidät niitä minkä tahansa väristen kenkien kanssa. Silti suosittelemme valkoisia, punaisia ja vihreän sävyisiä kenkiä. Tai mustia, jos haet mehiläsimäistä lookkia. 

  Kun suljemme silmämme ja ajattelemme litteitä keltaisia ​​kengännauhojamme, näemme auringonpaistetta, jäätelöä ja hymyjä. Kaikki hyvät asiat, todellakin. Vaikka mikään näistä ei sisälly toimitukseen, nämä keltaiset nauhat asettavat sinut askeleen lähemmäksi kaikkea tätä ihmeellisyytä, taakuuvarmasti.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 8M-Flat-Yellow
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu