• 1070+ myyty

  Litteät pinkit kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pitkään menneet ovat päivät, jolloin tämä vaaleanpunainen väri oli yksinomaan tytöille. Myös miehet voivat nyt käyttää ylpeänä litteitä vaaleanpunaisia ​​kengännauhoja. Pinkki on tehokkaampi, kuin tiedätkään.

  Joten mitä pinkit nauhat kertovat sinusta? Uskomme, että ne julistavat, että olet lähestyttävissä, että olet sellainen ystävällinen muukalainen, joka mielellään antaa ohjeita matkailijoille. Pinkit kengännauhat sanovat, että ystävystyt helposti ja pitkällä aikavälillä, ja että olet yhdeksänkymmentäluvulla syntynyt ja ylpeä siitä. Ennen kaikkea tämä sävy osoittaa, että sinulla on herkkä puoli ja että voit näyttää sen. Aww.

  Mutta ennen kaikkea vaaleanpunaiset nauhat huutavat itseluottamusta. Tämä on väri, jota usein aliarvioidaan, jättäen vaaleanpunaisen käyttäjät ylittämään odotukset. Ja kuka ei halua sitä?

  Ymmärrät idean: Näillä nauhoilla varustettuna jalkasi eivät ole enää koskaan ennallaan. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme pitämään näitä ihastuttavia vaaleanpunaisia ​​nauhoja valkoisten lenkkareiden kanssa. Joskus on parasta pitää asiat yksinkertaisina.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 8M-Flat-LightPink
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu