• 1790+ myyty

  Litteät tumman ruskeat kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Me tiedämme. On helppo sivuuttaa tasaisen tummanruskeat kengännauhat. Ne huutavat konservatismia. Katsot niitä ja ajattelet kirjanpitoa; kirjastoja ja postissa postimerkkien jonottamisesta. Mutta nämä oletukset olisivat vääriä. Kengännauhojen maailmassa ruskea on susi lampaan vaatteissa.

  Ruskea on arvoitus. Ruskea on salamurhaaja pukeutuneena kirjanpitäjäksi. Näiden nauhojen avulla olet kävelevä ristiriita. Toki kaikki logiikka sanoo, että ruskea tekee kengistä tylsiä, mutta todellisuus muuttuu erilaiseksi.

  Tässä vaiheessa olet luultavasti miettinyt, kuinka tummanruskea onnistuu heittämään tylsän tunteen menemään. Vastaus on yksinkertainen: ruskea on itsetietoinen. Ruskea ymmärtää maineensa ja ruskean kuluttajat tietävät, miten sitä käytetään. Ruskean käyttäjät tietävät, että on mahdotonta olla tylsä tarkoituksella.

  Suosittelemme trendikkäitä ruskeita nauhoja vaaleanpunaisen, sinisen ja vihreän sävyjen kanssa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää näitä nauhoja valkeissa lenkkareissa, joiden avulla voit käyttää koko ruskeaa voimaa ja näyttää maailmalle, kuinka itsetietoinen olet. Ruskean klubi kasvaa numeroina. Milloin rekisteröidyt mukaan?

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 8M-Flat-DarkBrown
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu