• 470+ myyty

  Litteät vaalean siniset kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Kengännauhojen ei tarvitse huutaa viimeistelläkseen asun. Joskus ne voivat olla kuorrute kakun päällä tai jopa kirsikka kuorrutteen päällä. Jos etsit nauhaparia, jotka voivat tarjota tällaisen viimeistelyn, älä katso etsi enää - tässä ovat litteät vaaleansiniset kengännauhamme. 

  Vaaleansininen on herkkä väri herkille sieluille. Tämän takia huomaat nauhojemme sitovan kahvilassa kävijöiden, turhautuneiden taiteilijoiden ja muusikkojen nauhat. Nämä ovat kengännauhoja ihmisille, joilla on suuria unelmia ja rohkeita tavoitteita. Ne vetävät jalat askeleesi lähemmäksi näitä luovia tavoitteita.

  Vaaleansiniset kengännauhat ovat rauhoittava kuiskaus, halaus, jota tarvitset, kun asiat eivät mene niin hyvin. Ne huokuvat omavaraisuutta ja niissä on itsevarmuutta, johon vain muutamat muut värit pystyvät.

  Joten älä tyrmää niitä aran ulkonäkön takia. Nämä ovat hiljaisia ​​ja joustavia nauhoja, jotka ovat täydellisiä ihmisille, jotka ymmärtävät, että kyse on matkasta, ei siitä, kuinka paljon ääntä pidät matkalla.

  Suosittelemme pitämään asiat yksinkertaisina näiden vaaleansinisten nauhojen kanssa. Yhdistä ne klassisiin sävyihin, jotka ovat valkoisia tai harmaita  saadaksesi aikaan hienoivaraisen mutta silmiinpistävän yhdistelmän.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 8M-Flat-LightBlue
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu