• 340+ myyty

  Litteät neonoranssit kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Ei ole monia kengännauhoja, jotka ottavat huoneen haltuunsa. Hyvin harvoihin on ommeltu mukaan vakavuutta.  Jos etsit nauhoja, joilla on tarkoitus, älä etsi enää. Olet kompasttunut meidän litteisiin neonoransseihin nauhoihimme. Olet oikeassa paikassa.

  Älä anna kenenkään kertoa sinulle, että neon on tarkoitettu vain erikoistilanteisiin tai että oranssi on väri, joka parhaiten tulee esille hedelmissä ja kylppärin seinissä. Nämä nauhat edustavat kapinaa. Niilläei ole aikaa noudattaa sääntöjä.

  Neonoranssit nauhat sanovat enemmän sinusta kuin sinä ymmärrätkään. Ne sanovat, että olet trendikäs, ja että rakkautesi neonille ei rajoitu Halloween-diskoihin ja kuunvalo-raveille. Ne sanovat, että tunnet olosi mukavaksi omissa kengissäsi etkä pelkää erottua joukosta. Ne sanovat, että jalat ovat huoneen keskipiste, heti kun kävelet sisään ja että pidät siitä. Se sanoo paljon vain 3,99 dollarilla, eikö niin?

  Normaalisti tässä vaiheessa suosittelemme väriyhdistelmiä neonoransseihin nauhoihin. Mutta neonoranssin käyttäjät eivät kuuntele suosituksia. Laita nauhat kenkiisi ja ylpeile!

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 8M-Flat-NeonOrange
  Voi venyä 16%
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  OEKO-TEX® Sertifioitu