• 1660+ myyty

  Litteät tumman harmaat kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Oletko ikinä halunnut antaa jaloillesi ehdotuksen voimaa? Haluatko jättää ihmiset janoamaan lisää tietoa sinusta? Esittelyssä tumman harmaat kengännauhat. Ne tekevät paljon muutakin kuin varmistavat, etteivät lenkkarisi putoa jaloistasi. Ne hukuttavat kenkäsi mysteeriin. Ne ovat se tärkeä harhautus, ennen kuin vedät kanin hatusta. Ne kertovat paljon sanomatta sanaakaan.

  Joillekin kengännauhojen pitäjille tavallinen musta tai valkoinen on liian silmäänpistävä. Värilliset nauhat vetävät huomiota puoleensa. Litteät tumman harmaat kengännauhat ovat vastaus muotipulmaan. Sinun tulee lukea rivien välistä pitäessäsi näitä. Ne sanovat, että et huomaa minua heti, ja se käy hyvin. Kun huomaat minut, on vaikea katsoa poispäin.

  Tosi, harmaa yhdistetään yleensä tylsään. Mutta nämä nauhat ovat paljon muutakin. Siihen on syy, miksi ihmiset syövät puuroa aamupalaksi. Se on hyvä perusta, jonka päälle rakentaa. Harmaa on samanlainen. Aliarvioi sitä omalla vastuullasi. Se yllättää sinut.

  Litteät harmaat kengännauhamme tarjoavat sen, mitä asiakkaat etsivät: monipuolisuutta. Ne käyvät melkein minkä tahansa värin kanssa. Ne ovat sitä ylellistä keskitasoa, mitä jalkasi ovat etsineet. 

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 8M-Flat-DarkGrey
  Voi venyä 16%
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  OEKO-TEX® Sertifioitu