• 670+ myyty

  Litteät siniset kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Katsotko ikinä mustia nauhojasi ja mietit, että jotain puuttuu? Toki niissä on sitä jotain, mutta niissä ei ole hienovaraisuutta, eivätkä ne juuri jätä sinua haluamaan enemmän. Tarvitset vain joitakin nauhoja, jotka tarjoavat saman lausunnon lisäpotkulla. Tarvitset lenkkareiden kiinnityksen Jämes Brownin. Tarvitset vain parin litteitä sinisiä kengännauhojamme.

  Nämä nauhat sitovat sen ihmisen kengät, joka istuu nurkassa ja naputtaa jalkaansa musiikin tahdissa. Heillä on vanha sielu,  he ovat alkuperäinen klassikko ja vaivattomasti viileä. Nämä nauhat osoittavat luottamusta aliarvioidulla tavalla. Ne sanovat, että sinulla on rytmiä ja et pelkää käyttää sitä.

  Tämän erityisen nauhan käyttäjät löytyvät savuisista blues-baareista, myöhäisillan funk -tapahtumista ja underground jazzklubeilta. He tietävät, että vanhat tavarat ovat parasta, ja että jos se ei ole rikki, ei ole tarpeen korjata sitä. Näitä sielula täynnä olevia nauhoja ei ole koskaan tarpeen korvata. Ne ovat ajattomia.

  Maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi, suosittelemme litteitä sinisiä kengännauhojamme valkoisen, vihreän tai punaisen sävyjen kanssa. Sinä hallitset loput.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 8M-Flat-Blue
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu