• 690+ myyty

  Litteät tumman pinkin kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Whoaaa. Oletko varma tästä? Oletko ajatellut tämän läpi?

  Mitä kengännauhoihin tylee, tumman pinkit nauhat ovat todella huomiota herättäviä. Ei sillä, että se olisi huono asia. Mutta sinun täytyy ymmärtää, että nämä nauhat eivät hupsuile. Ne tarkoittavat liiketoimintaa. Kirkkaan pinkkiä liiketoimintaa. Tunnetko itsesi valmiiksi, ja pystytkö hyödyntämään vaaleanpunaisen voiman ja hyväksymään seuraukset? Meillä on ammukset täällä. Sinun tarvitsee vain vetää liipaisinta.

  Okei, myönnämme sen. Nämä näyttävät siltä, ​​että joku olisi pudottanyt tavalliset pinkit nauhat ydinreaktoriin. Mutta vaikka sanoisit, että tämä on vaarallinen tieteellinen kokeilu joka meni pieleen, me sanomme luovaa nerokkuutta. Se on kaikki näkökulmasta kiinni. Nämä tumman pinkit nauhat jakavat mielipiteitä. Niiden käyttäminen on riski.

  Kaikki tämä johtaa johtopäätöksen, jota et voi sivuuttaa. Tietynlaiset ihmiset onnistuvat olemaan tyylikkäitä näitä nauhoja pitäessään. Sinun on oltava peloton, avoin; et pelkää sisään astumista ja huomion kiinnittämistä. Luuletko, että sinä pystyt tähän? Ryhdy eksklusiivisen tumman pinkkien kengännauhojen klubin jäseneksi vain 3,99 dollarilla.

  Suosittelemme, että pidät näitä nauhoja mustan, valkoisen tai harmaan sävyjen kanssa. Minkä tahansa värin, mikä antaa vaaleanpunainen puhua.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 8M-Flat-HotPink
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu