• 490+ myyty

  Litteät violetit kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Täällä Feetuniquessa vietämme paljon aikaa ajattelemalla väriä ja sen merkityksiä. Olet ehkä huomannut. Mutta purppura on sellainen, jota emme vielä pysty kuvailemaan. Siksi on olemassa vain yksi asia, jonka voimme sanoa litteistä violeteista kengännauhoista - loput ovat vain spekulointia. Yksi asia on se, että violetti on syvällisempi kuin luulisi. Purppura on kuin sipuli. Siinä on kerroksia.

  Yritetään siis yrittää purkaa joitain violetin kerroksia. Nämä nauhat ovat jatshtavat ja luovat. Mutta jos kaivat syvemmälti, huomaat on jotain salaperäistä. Yhdellä silmäyksellä saattaisit erehtyä luulemaan niitä mustiksi tai laivastonsinisiksi tai muiksi. Mutta kun katsot tarkemmin, näet violetin taikaa. Nämä nauhat ovat rohkeita ja suoraviivaisia, mutta ne myös ymmärtävät, että sille on aika ja paikka. Kuten pelle hautajaisissa, violetti tietää, milloin olla hiljaksiin ja milloin olla eläväinen.

  Suosittelemme litteitä violetteja kengännauhoja valkoisen ja mustan sävyjen kanssa, sekä muiden värien, jotka korostavat violettia. Vaihtoehtoisesti, miksi et voisi yhdistää niitä keltaiseen, vihreään tai punaiseen, kun haluat rohkean yhdistelmän, joka on saa kenkäsi huomatuksi takuulla?

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 8M-Flat-Purple
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu