2020+ myyty

Litteät laivastonsiniset kengännauhat

3.99 €
Pituus (cm)
Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

Oletko koskaan etsinyt täydellisiä kengännauhoja vain hämäytyäksesi matkalla Nirvanaa? Oletko aidosti niin kylmä, että et muista viimeistä aikaa, kun olit vihainen? Olitko koskaan vieraillut buddhalaisessa luostarissa ja päätynyt jäämään seitsemän kuukautta?

Jos vastaus johonkin näistä kysymyksistä on kyllä, niin voi että meillä on sinulle oikeat kengännauhat. Olet selvästi rauhallinen, huomaavainen tyyppi. Sinä olet se, jonka luo ihmiset tulevat, rauhan majakka, joka ohjaa ystäviä elämän pettävien vesien äärellä. Olet laivastonsininen: luotettava, syvällinen, idealistinen.

Klassiset laivastonsiniset kengännauhat ovat täydellinen sävy rentoon luonteeseesi. Ne ovat lujia, kun  tarvitsee olla, mutta enimmäkseen vain rauhallisia ja iloisen rentoja. Lyhyesti sanottuna ne sopivat hyvin yhteen ihan kaiken kanssa.

Suuri viisaus on suuri vastuu. Laivastonsininen tietää kaiken tästä. Siksi nämä nauhat tarjoavat täydellisen tasapainon elämän kunnioittamisen välillä ja sen ottamisen vastaan sellaisena kuin se tulee. Ne ovat keidas erämaassa. He leikkaavat melun läpi ja osoittavat, että unelmoija ei tarkoita sitä, että sinua ei voi ottaa vakavasti. Mistä muualla voit saada kengännauhoja 3,99 dollarilla?

Kirjoita arvostelu
Tuotekoodi: 8M-Flat-NavyBlue
Voi venyä 16%
Leveys: 8mm
Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
OEKO-TEX® Sertifioitu