690+ myyty

Litteät vihreät kengännauhat

3.99 €
Pituus (cm)
Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

Normaalisti väreillä on tarina kerrottavanaa. Mutta vihreä ei tee niin. Sen sijaan tasaisen vihreät kengännauhat antavat sinulle tilaa, että voit laittaa oman leimasi asioihin. Nämä nauhat voivat olla vihreitä, mutta ne ovat myös neutraaleja; tyhjä kangas. Todellinen väri aidoille ihmisille.

Kun laitamme päämme yhteen ja ajattelemme kaikkia vihreään liityviä asioita, mieleen tulee yksi teema: Optimismi. Joten menemme sen kanssa. Vihreät nauhat auttavat sinua asettamaan yhden jalan toisen eteen. Ne symboloivat edistystä, etenemistä ja positiivisuutta. Vihreiden nyörien käyttäjä on keskittynyt tulevaisuuteen, koska vihreä ei katso taakseen.

Vihreä myös viittaa luovuuteen ja mukavuuteen. Tästä syystä uskomme, että nämä nauhat ovat ihanteellisia sisäpuutarhureille, naturisteille ja maisemakuvaajille. Tämä vihreän sävy on myös varsin juhlava, joten ne vievät lenkkarisi iloisesti syksyyn ja talvesta kevääseen. Voit käyttää niitä ympäri vuoden, jos haluat.

Kokeile litteitä vihreitä kengännauhoja punaisen, ruskean, harmaan tai valkoisen sävyjen kanssa. Ne maksavat vain 3,99 dollaria ja ne säteilevät positiivisuutta, karismaa ja huumoria, yksi askel kerrallaan.

Kirjoita arvostelu
Tuotekoodi: 8M-Flat-Green
Leveys: 8mm
Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
Voi venyä 16%
OEKO-TEX® Sertifioitu