• 3150+ myyty

  Litteät mustat kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Joskus on hyvä idea pitää asiat yksinkertaisina. Näin me teemme litteillä kengännauhoillamme. Mutta yksinkertainen ei tarkoita tylsää. Yksinkertainen tarkoittaa, että olet itsevarma, ja että muu asukokonaisuutesi hoitaa puhumisen, kun klassiset mustat kengännauhasi varmistavat pisteen iin päälle. Nämä nauhat ivat se, mitä kenkäsi ovat etsineet.


  Toki, olet nähnyt muiden kulkevan eri värisissä nauhoissa. Mutta joskus suurin vaikutus, jonka voit tehdä on olla sanomatta mitään. Miksi huutaa, kuin voit kuiskata kovempaa? Nämä klassiset mustat kengännauhat antavat sinulle hienovaraisuutta ja iskua, kuten piirakka naamaan vanhassa elokuvassa. Nämä ovat hyviä mihin tahansa. 


  Valkoiset lenkkarit? Ei ongelmaa. Meidän litteät mustat kengännauhamme tarjoavat parhaan kontrastin olematta liian näyttäviä. Mustat lenkkarit? Edelleenkään ei ongelmaa. Nämä nauhat sekoittuvat joukkoon helposti ja antavat paljon tarvittua rentoutta lenkkareihisi. 


  Et voi laittaa hintaa kaikelle yllä mainitulle. Kukaan ei tiedä monimutkaisen viestin arvoa, jonka nämä nauhat toimittavat. Mutta arvioisimme, että se on noin $3.99 paikkeilla. On siis sen arvoista, vai mitä?

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 8M-Flat-Black
  Voi venyä 16%
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  OEKO-TEX® Sertifioitu