1750+ myyty

Litteät vaalean ruskeat kengännauhat

3.99 €
Pituus (cm)
Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

Meidän litteät vaaleanruskeat kengännauhamme ovat korkean tason ajattelijoille ja filosofian professoreille. Ne ovat sekä rentoja että muodollisia, rohkeita mutta varautuneita. Ne ovat myös täydellinen väri kömpelöille ihmisille, jotka yleensä kaatavat kahvia kengilleen.

Joten miten meidän vaaleanruskeat nauhamme saavat sinut askeleen lähemmäs tulemista viisaaksi ihmiseksi, jonka luo ystäväsi tulevat neuvoja varten? Se on näin: nämä nauhat sanovat, että vaikka et ole valmis sitoutumaan täydelliseen, tummempaan ruskeaan, et ole valmis hylkäämään ajatusta kokonaan. Haluat kastaa varpaasi ennen sukellusta.

Tämä yksittäinen lausunto ilmaisee monimutkaisen kuvan sinusta sinua tarkkailevalle maailmalle. Ensinnäkin se viittaa siihen, että olet rauhallinen ja harkitseva, ettet ota tarpeettomia riskejä ja rakastat tietoon perustuvan päätöksen tekemistä. Tällaiset ihmiset väistämättä osoittautuvat maailman johtajiksi, panttivankien neuvottelijoiksi ja Nobelin rauhanpalkinnon voittajiksi. Hyvin tehty. Vaaleanruskeilla nauhoilla olet oikealla tiellä. Voit kiittää meitä myöhemmin.

Suosittelemme näitä vaaleanruskeita nauhoja vaalean keltaisen, valkoisen, sinisen, vihreän, violetin ja punaisen sävyjen kanssa. Loppu on sinusta kiinni.

Kirjoita arvostelu
Tuotekoodi: 8M-Flat-LightBrown
Voi venyä 16%
Leveys: 8mm
Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
OEKO-TEX® Sertifioitu