• 1500+ myyty

  Litteät punaiset kengännauhat.

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Tärkeä ilta tulossa? Etsitkö nauhoja, jotka tekevät vaikutuksen ihmisiin? Me uskomme, että on enemmäin kuin yksi tapa tehdä vaikutus. Toki, voit seilata alas katosta tai järjestää yksityisen lentokoneen itsellesi tai saapua elefantilla, mutta kaikki nuo vaihtoehdot maksavat enemmän kuin $3.99. Täällä Feetuniquella uskomme vaikutuksen tekemiseen jaloillasi. Miksi kirjaimellisesti potkaista ovi sisään, kun nauhasi voivat (kuvitteellisesti, tietenkin) ottaa sen saranoiltaan?

  Nämä punaiset nauhat tekevät sen, elvyttäen jalkojasi kaunilla punaisen sävyllä, joka tuo huomion kenkiisi. Värinä punaisella on sekava maine. Se on vaaran väri, mutta se ei aina ole huono juttu. Punainen on arvaamaton. Se on jännittävä. Punainen kertoo, missä toimita on.

  Nämä kirkkaan punaiset nauhat ovat kontrastissa täydellisesti mustan ja valkoisten lenkkareiden kanssa, ja seikkailunhaluinen kengännauhayhdistelmä näyttää upealta vihreiden, sinisten ja harmaiden kenkien kanssa.

  Ymmärrät idean. Meidän litteät punaiset kengännauhamme ovat äänekkäitä ja ylpeileviä. Ne herättävät huomiota, eivätkä ne ole heikkosydämisille. Täydellistä. 

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 8M-Flat-Red
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu