• Täydellisen Tuen Antava Ortopedinen ¾-osapohjallinen

  16.49 €
  Size
  Pidemmät saappaille »
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Nämä ¾-osapohjalliset auttavat lähestulkoon kaikkiin jalkavaivoihin, ainoana poikkeuksena mahdollisesti kovin voimakas supinaatio tai pronaatio (jalan kallistuminen ulko- tai sisäsyrjälle). Nämä pohjalliset tukevat jalan kaikkia holveja. 

  Pohjalliset vaimentavat myös kantapäähän kohdistuvaa iskua suoden samalla pehmentävän vaimennuksen koko jalkapohjalle. Ne helpottavat suuresti kaikenlaisissa jalkavaivoissa vähentäen myös polttavaa tunnetta jaloissa. Pohjallisista on apua myös plantaarifaskiitin, akillesjänteen ongelmissa, kantaluupiikkien sekä lattajalkojen kanssa. Pohjalliset varmistavat oikean jalan asennon koko jalkapohjan alueella.

  Supinaatiopohjalliset

  Nämä ortopediset pohjalliset tukevat myös jalan ulkosyrjää ja estävät näin supinaatiota. Jalkapohjasi on täydellisesti tuettu näiden pohjallisten myötä. Käyttäessäsi pohjallisia jalkapohjasi lihakset voimistuvat ajan mittaan, sillä ne asettuvat oikeaan asentoon. Voit lopettaa pohjallisten käytön tämän saavutettuasi, sillä jalkasi pysyy oikeassa asennossa sen saavutettuaan. Mutta voit myös jatkaa pohjallisten käyttöä, ne ovat mukavat ja niiden käytöstä ei ole haittaa, vaikka akuuttia tarvetta ei olisikaan.

  Pohjalliset ovat erityisen mukavat ja kevyet. Ne on valmistettu kasvivärjätystä parkitusta nahasta, joka imee myös kosteutta.

  Parhaat jalkaholvea tukevat pohjalliset

  Nämä ortopediset pohjalliset on valmistettu huolellisesti pehmentämään kantapäähän kohdistuvaa iskua, tukemaan jalkaholvia ja helpottamaan jalkapohjan kiputiloja. Päällinen on kasvivärjättyä parkittua nahkaa. Pohjalliset tarjoavat tuen jalkaholvillesi ja poistavat nykyiset ja eliminoivat mahdolliset tulevat jalkavaivasi. Kunnollinen pehmuste tarjoaa käyttömiellyttävyyden, jota tulet arvostamaan varsinkin, jos kärsit jo jostain jalkavaivasta.

  Pohjalliset suovat juuri oikean määrän tukea olematta liian pehmeät. Liian pehmeät pohjalliset eivät tue jalkojasi tarpeeksi ja näin jalkasi väsyvät pian. Mikäli kärsit väärästä asennosta, tulet hyötymään näistä pohjallisesta. Ainoan poikkeuksen muodostaa eripituisten jalkojen aiheuttama väärä asento. Mikäli tämä on ongelmasi, kehotamme sinua tutustumaan Heel Support- tai Heel Support Plus -tuotteisiimme.

  Nämä ¾-osapohjalliset ovat oivalliset, mikäli jalkineesi ovat kärjestään tiukemmat. Mikäli jalkineesi ovat tilavammat, suosittelemme täysimittaisia pohjallisiamme. Nämä pohjalliset sopivat lähestulkoon kaikkiin jalkineisiisi. Ne ovat monipuoliset ¾-osamittansa ansiosta. Pohjalliset saat eri kokoisina, valitse vain kengännumeroasi vastaava koko.


  Kirjoita arvostelu