Neonoranssit OFF-WHITE-Shoelaces -kengännauhat

7.99 €
Pituus (cm)
Auta minua valitsemaan pituus
pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

Oranssit OFF-WHITE -kengännauhat

Nämä oranssit “OFF-WHITE” -kopiot tarjoavat upean loppusilauksen kaikille lenkkareillesi, mutta parhaimman tuloksen saat yhdistämällä ne Air Maxien, Jordanien tai Prestojen kanssa. Nämä nauhat sopivat myös alkuperäisen Off-White Nike “The Ten”Air Presto -malliston kanssa. Nauhat toimivat loistavasti myös korvaavina nauhoina Off-White -kenkiesi kanssa.


Täydentää Air Max -parisi

Virgil Ablohin “OFF-WHITE”-nauhat saavuttivat ikonisen aseman “The Ten” -kokoelman myötä. Ihmiset saivat mahdollisuuden korkeatasoisiin lenkkareihin ja samalla mahdollisuuden muokata ja käyttää niitä juuri haluamallaan tavalla. Vaikka et olisikaan saanut “OFF-WHITE” -lenkkareita Nikelta, saat silti kauttamme mahdollisuuden stilisoida lenkkarisi samaan tyyliin!


Taatusti parhaat kengännauhat netistä

Ylpeydeksemme voimme sanoa, että OFF WHITE -tyylin kengännauhamme ovat mitä parhainta laatua ja lähinnä alkuperäisiä ilman massiivista hintalappua. Mutta mikäli et ole tyytyväinen nauhoisisi, palautamme rahasi kyselemättä eikä sinun tarvitse edes palauttaa nauhoja. Tilaa ilman riskiä jo tänään!
Kirjoita arvostelu
Tuotekoodi: off-white-neonorange
Voi venyä 16%
Leveys: 8mm
Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
OEKO-TEX® Sertifioitu