• Punaiset OFF-WHITE Shoelaces -kengännauhat

  7.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Punaiset OFF-WHITE Shoelaces -kengännauhat - tyyli, jota olet etsinyt

  Etsitkö perinteistä poikkeavia punaisia Off-White -kengännauhoja? Tässäpä kengännauhat, jotka ovat täydellinen lisä mihin tahansa lenkkaripariisi, joka kaipaa tyylin päivitystä. Monet muut nauhavaihtoehdot ovat joko huonolaatuisia tai järjettömän kalliita. Meiltä saat nauhat edulliseen hintaan ja lähetyskuluitta, lisäksi nauhoissamme on silikonipainatus kuumapainatuksen sijaan. Tämän johdosta nauhamme näyttävät uusilta huomattavasti pidempään kuin kilpailevat OFF-WHITE -kengännauhat.


  Off-White ja Nike - yhdistelmä, joka on kuin tehty Jordaneitasi varten

  Nämä punaiset epäsovinnaiset OFF-WHITEn inspiroimat kengännauhat käyvät mihin tahansa Niken malliin normaalien kengännauhojen sijaan, alkaen Air Force 1:stä Air Maxeihin tai kokonaan muihin malleihin. Nauhat antavat ainutlaatuisen silauksen mille tahansa lenkkariparille.


  Odotustesi mukainen tuote tai saat rahasi takaisin

  Sinun ei tarvitse lähettää takaisin OFF-WHITE -kengännauhojasi. Mikäli ostamasi nauhat eivät vastaa odotuksiasi, ilmoita meille ja palautamme maksusi. Mutta koska nauhamme ovat markkinoiden parasta laatua, voimme luottavaisesti taata tyytyväisyytesi. Tee tilauksesi vailla riskiä jo tänään. 


  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: off-white-red
  Voi venyä 16%
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  OEKO-TEX® Sertifioitu