• Valkoiset OFF-WHITE Shoelaces -kengännauhat

  7.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Valkoiset OFF-WHITE Shoelaces -kengännauhat, jotka on suunniteltu näyttämään ja tuntumaan samalta kuin alkuperäiset

  Voi olla lähestulkoon mahdotonta löytää alkuperäisiä OFF-WHITE -kengännauhoja. Siksi me FeetUniquella tarjoammekin jäljennöksiä, joissa on täysin sama fontti.

  Edullisten hintojen ja maksuttoman lähetyksen lisäksi nämä nauhat tulevat kestämään pidempään kuin Jordaniesi nauhat, joten voit käyttää näitä uudestaan ja uudestaan.


  Yhdistä kengännauhamme Niken lenkkareihisi tänään

  Lisää Air Maxiesi tyyliä ikonisilla Off-Whiten “SHOELACES” -kengännauhoilla, jotka parhaiten tunnetaan Niken “The Ten” -kokoelmasta. Tämä on helppoa toteuttaa kauttamme, tuhlaamatta liikaa rahaa tai ilman joutumista tarjouskilpaan. Ei ihmekään, että meitä pidetään parhaana liikkeenä, kun kysymyksessä on jalkineiden ajanmukaistaminen ja oman ilmeesi luominen.


  Tuulet taatusti olemaan tyytyväinen kengännauhoihisi

  Olemme niin luottavaisia sen suhteen, että tulet rakastumaan Off-White -tyylisiin kengännauhoihisi, että palautamme sinulle rahasi, ellet ole tyytyväinen. Sinun ei tarvitse lähettää tuotetta takaisin, ilmoitat vain meille ja me hyvitämme maksusi. Lähetämme ainoastaan parasta laatua - ja mikäli näin ei ole, oikaisemme asian kyselemättä tarkemmin.
  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: off-white-white
  Voi venyä 16%
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  OEKO-TEX® Sertifioitu