• Vaaleansiniset OFF-WHITE Shoelaces -kengännauhat

  7.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Vaaleansiniset OFF-WHITE Shoelaces -kengännauhat

  Hemmottele lenkkareitasi näillä ikonisilla OFF-WHITE Nike -kengännauhajäljitelmillä, klassisen vaaleansinisinä soveltuen loistavasti alkuperäisiin nauhoihin, jotka tulivat Air Jordan 1 Retro OFF-WHITE -paketissa. Koska painatus on tehty silikonipainatuksena eikä heikompilaatuisena kuumapainatuksena, säilyvät nauhat paremman näköisinä pidempään kuin muut markkinoilta löytyvät vaihtoehdot. Nauhat toimivat mainiosti myös varanauhoina Off-White -kenkiisi.

  Rakastamasi väri, haluamasi tyyli 

  Nämä OFF-WHITE -replikanauhat sekä näyttävät että tuntuvat aivan aidoilta, alkuperäisiltä nauhoilta. Ne ovat äärimmäisen kestävät, voit käyttää niitä uudelleen ja uudelleen eri Niken lenkkareissasi nauhojen kulumatta. Me FeetUniquella kunnioitamme alkuperäisten kengännauhojen laatua, sen vuoksi halusimme varmistaa, että nämä “SHOELACES” -nauhat ovat täydellinen kopio sekä fontin että materiaalin osalta. Aivan kuten alkuperäiset Virgin Ablohin ja Niken luomat.

  Tulet satavarmasti rakastumaan uusiin Nike OFF-WHITE -nauhoisisi 

  Olemme niin luottavaisia siitä, että kengännauhojemme laatu ja tyyli sopivat täysin Niken tossuihisi, että meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Mikäli nauhat eivät ole sitä mitä odotit niiden olevan, palautamme rahasi, eikä sinun tarvitse edes lähettää OFF-WHITE -kengännauhojasi takaisin. Tilaa jo tänään!

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: off-white-lightblue
  Voi venyä 16%
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  OEKO-TEX® Sertifioitu