Vaaleanharmaat OFF-WHITE Shoelaces -kengännauhat

7.99 €
Pituus (cm)
Auta minua valitsemaan pituus
pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

Vapauta luovuutesi näillä vaaleanharmailla Off-White Shoelaces-tyylin nauhoilla

Vaaleanharmaat Off-Whiten insipiroimat kengännauhat tarjoavat hillitympää ilmettä, jos haluat perinteisen silauksen lenkkareihisi - valitse silloin nämä! Nauhat sopivat täydellisesti mihin tahansa lenkkarimalleihin, kuten esim. Niken Jordaneihin tai Air Maxeihin ja sen lisäksi toimivat mainiosti korvaavina tuotteina hienoista pintasilausta vaativiin Off-White -kenkiisi.


Monipuolinen väri Off-White Niken taian luomiseen

Vaaleanharmaa sopii minkä tahansa värin kanssa ja sopii täydellisesti sinulle, joka haluat käyttää eri “OFF-WHITE” -kengännauhojasi eri Niken kenkämalliesi kanssa. Ei väliä sillä, minkä malliset lenkkarisi ovat, nämä vaaleanharmaat “SHOELACES” -kengännauhat näyttävät ja tuntuvat taatusti hyviltä.


Paraslaatuiset kengännauhat, jotka markkinoilta löydät

Mikäli uudet “OFF-WHITE” -kengännauhasi eivät ole täysin kuvauksen mukaiset, saat rahasi takaisin. Sinun ei tarvitse edes lähettää nauhoja takaisin. Me FeetUniquella arvostamme vain parhaiden tuotteiden toimitusta loistavan asiakaspalvelun saattelemana. Saadaksesi tilauksesi ilman lähetyskuluja sekä 100% takuun tuotteelle, tilaa “OFF-WHITE” -kengännauhat jo tänään.  Kirjoita arvostelu
Tuotekoodi: off-white-lightgrey
Voi venyä 16%
Leveys: 8mm
Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
OEKO-TEX® Sertifioitu